تیراندازی در شرق کانادا جان 4 نفر را گرفت
به گزارش اسلیم فا، به گزارش خبرنگاران به نقل از سی تی وی نیوز، امروز آدینه در پی تیراندازی در شهر فردریکتون مرکز استان نیوبرانزویک در شرق کانادا دست کم چهار نفر کشته شدند.

برای دریافت خدمات تور کانادا با مجربترین کارشناسان کشور همراه باشید.
پلیس محلی از مردم خواسته با توجه به اینکه این تیراندازی هنوز در جریان است، از منطقه بروک ساید در شهر فردریکتون دوری نموده و در خانه های خود بمانند و برای امنیت بیشتر درهای خانه ها را قفل نمایند.
شبکه سی بی سی کانادا نیز گزارش داده است که خودروهای امدادرسانی و نیروهای آتش نشانی به محل حادثه اعزام شده اند.
پلیس کانادا اعلام نموده که دو تن از افرادی که در تیراندازی امروز کشته شده اند از نیروهای پلیس بوده اند. پلیس تأیید نموده است که یک نفر در ارتباط با این حادثه بازداشت شده است و به دلیل شدت جراحاتی که در جریان تیراندازی به او وارد شده در حال مداوا است. هنوز از علت این تیراندازی خبری منتشر نشده است.
منبع: خبرگزاری مهر