در دوران نقاهت کرونا چه غذاهایی بخوریم؟
به گزارش اسلیم فا، بعد از بهبود یافتن از بیماری کرونا مراقبت های غذایی برای تقویت ایمنی بدن در بیماران بهبودیافته دوچندان اهمیت پیدا می نماید و باید توصیه های خوراکی بسیار مهمی در این دوران به کار بسته گردد.

جهت دریافت مشاوره خدمات سفارش کاتالوگ از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ کاتالوگ های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.
به گزارش خبرنگار حوزه پزشکی و بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری خبرنگاران، بعد از بهبود یافتن از بیماری کرونا مراقبت های غذایی برای تقویت ایمنی بدن در بیماران بهبودیافته دوچندان اهمیت پیدا می نماید و باید توصیه های خوراکی بسیار مهمی در این دوران به کار بسته گردد. این توصیه ها عبارت اند از:
- تأمین مقادیر زیاد مایعات
- مصرف انواع سوپ داغ
- مصرف روزانه میوه و سبزی تازه
- استفاده از مقدار زیاد منابع غذایی ویتامین A که سبب حفظ یکپارچگی مخاط تنفسی می گردد .
- استفاده از منابع غذایی ویتامین C به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن .
- استفاده از منابع غذایی پروتئین، روی، آهن، سلنیم که تقویت کننده سیستم ایمنی است .
- استفاده از منابع کربوهیدرات پیچیده و نشاسته ای .
- استفاده از روغن گیاهی یا روغن نباتی .
- استفاده از عسل، زردچوبه، اضافه کردن سیر، پیاز تازه و زنجبیل به غذاها، اضافه کردن مقداری پودر سبوس خوراکی
- مصرف منظم صبحانه
4145
منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا
انتشار: 24 مهر 1399
بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1400
گردآورنده: slimfa.ir
شناسه مطلب: 1262