مسائل لپ تاپ ایسر [آنالیز 15 مشکل!]

به گزارش اسلیم فا، محصولات ایسر به علت نسبتا قیمت مالی، محبوبیت بالایی در بازار تکنولوژی کسب نموده اند. لپ لپتاپ های این کمپانی مانند سایر برند ها دارای بعضی مسائل رایج هستند و ممکن است به دلایل گوناگونی دچار اختلال شوند.

مسائل لپ تاپ ایسر [آنالیز 15 مشکل!]

اگر شما نیز دارای لپ تاپ های این برند معتبر هستید، در ادامه این مقاله از مجله خبرنگاران با ما همراه باشید تا با هرآنچه باید درباره مسائل لپ تاپ ایسر بدانید آشنا شوید.

نکات کلیدی

  • سیاه شدن صفحه، کند شدن سیستم و روشن نشدن لپ تاپ ایسر، از مهم ترین مسائل لپ تاپ ایسر شناخته می شوند.
  • سفید شدن لپ تاپ ایسر می تواند ناشی از با کارت گرافیک یا کابل LVDS نامرغوب باشد.
  • از مهم ترین دلایل روشن نشدن مانیتور در برند ایسر می توان به اختلال در بوت فلش لپ تاپ ایسر، مشکل سخت افزاری یا اختلال در منبع تغذیه اشاره نمود

رایج ترین مسائل لپ تاپ ایسر

بر هیچ کس پوشیده نیست که برند ایسر در سال های ابتدایی کار خود باعرضه لپ تاپ های باکیفیت باقیمت مناسب در بازارها جهانی به اعتبار و قدرت فوق العاده ای رسید؛ اما معروفیت و ارزش این برند چندان دوام نداشت.

چرا که کمی بعد با بروز ایرادات و بعضی مسائل نظیر بوت نشدن لپ تاپ ایسر، کند شدن لپ تاپ ایسر، خاموشی ناگهانی لپ تاپ ایسر و غیره، خورشید معروفیت این برند رو به افول رفت. در ادامه این بخش به آنالیز رایج ترین مسائل لپ تاپ ایسر می پردازیم:

1. علت خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ ایسر

یکی از دلایلی که اغلب خریداران لپ تاپ ایسر با آن روبرو هستند روشن نشدن لپ تاپ یا خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ است. این پدیده ناگهانی خصوصاً در میانه یک پروژه ذخیره نشده می تواند شرایط غم انگیزی را برای شخص پدید آورد. براساس تجربه علت خاموش شدن لپ تاپ می تواند دلایلی نظیر شل شدن پیچ های لپ تاپ، تخلیه باتری یا عدم بروز رسانی بایوس لپ تاپ ایسر باشد.

در وهله اول در هنگام خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ باید قسمت پشت لپ تاپ را چک کرد. معمولاً یکی از مسائل لپ تاپ ایسر شل شدن پیچ های پشت دستگاه است. در چندین حالتی بهتر است لپ تاپ را در حالت خاموش چرخانده و در صورت شل بودن پیچ های لپ تاپ آن ها را تا حد امکان با پیچ گوشتی سفت نمایید.

اگر پس از سفت شدن پیچ های لپ تاپ هم چنان مشکل فوق را داشتید، باید باتری لپ تاپ خود را ریست کنید. در این هنگام لپ تاپ را خاموش نموده و آن را بچرخانید و به یاری سوزن خیاطی سوراخ نزدیک باتری لپ تاپ را بیابید و حدود 4 یا 5 ثانیه سوزن را درون سوراخ فشار دهید.

برای 10 دقیقه لپ تاپ را خاموش بگذارید و سپس مجدداً لپ تاپ را راه اندازی نمایید. نکته حائز اهمیت این است که برای یافتن نقطه موردنظر می توانید از ویدئوهای تخصصی YouTube استفاده نمایید.

تعمیر کامپیوتر و لپ تاپ را به کارشناسان خبره خبرنگاران بسپارید.

  • تعمیر کامپیوتر، لپ تاپ، ای مک، مک بوک
  • نصب ویندوز و برطرف مسائل نرم افزاری
  • نصب آنتی ویروس و ویروس یابی
  • نصب انواع نرم افزارها
تعمیرات کامپیوتر و لپ تاپ با تیم خبرنگاران

تعمیر کامپیوتر و لپ تاپ را به کارشناسان خبره خبرنگاران بسپارید.

  • تعمیر کامپیوتر، لپ تاپ، ای مک، مک بوک
  • نصب ویندوز و برطرف مسائل نرم افزاری
  • نصب آنتی ویروس و ویروس یابی
  • نصب انواع نرم افزارها
تعمیرات کامپیوتر و لپ تاپ با تیم خبرنگاران

اگر با انجام هر 2 عمل فوق با شکست روبرو شدید و لپ تاپ شما تحت گارانتی نبود، در چنین شرایطی باید برای آپدیت بایوس لپ تاپ ایسر اقدام نمایید.

گرچه به روزرسانی بایوس ایسر در بیشتر مواقع پیشنهاد نمی شود، اما می تواند به برطرف اختلال خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ یاری کند. برای آپدیت بایوس لپ تاپ ایسر باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • ابتدا مدل لپ تاپ و نسخه بایوس را آنالیز کنید.

    برای این کار می توانید از برنامه Acer Care Center که یک برنامه کاربری پیش فرض در لپ تاپ موجود است، بهره ببرید.

  • سپس به وب سایت Acer رفته و پشتیبانی Drivers and Manuals را انتخاب کنید.

    در این مرحله دسته، سری و مدل لپ تاپ را انتخاب کنید.

  • BIOS/Firmware را انتخاب کنید.
  • آخرین نسخه بایوس لپ تاپ ایسر را دانلود کنید.
  • پس از دانلود پوشه BIOS آن را از حالت RAR خارج کنید.
  • روی فایل بوت دو بار کلیک نموده تا برنامه اجرا شود.
  • پس مطالعه اطلاعیه در صورت تمایل دکمه OK کلیک کنیدد.
  • این آخرین مرحله آپدیت شدن بایوس لپ تاپ ایسر بود.

نکته حائز اهمیت در بخش آپدیت بایوس لپ تاپ ایسر این است که حتماً در هنگام انجام این فرایند لپ تاپ به شارژر متصل باشد؛ تا هنگام انجام عملیات لپ تاپ خاموش نشوند و فرآیند آپدیت ناقص نشود.

بعلاوه از آنجایی که این فرآیند کمی دارای چالش است پیشنهاد می شود، به روزرسانی بایوس لپ تاپ ایسر به دست افراد حرفه ای انجام شود.

2. چشمک زدن چراغ پاور لپ تاپ ایسر

یکی دیگر از مسائل لپ تاپ ایسر که اغلب افراد با آن روبرو می شوند، چشمک زدن چراغ پاور لپ تاپ است. چشمک زدن به خودی خود مشکل چندان بزرگی نیست، اما گاهی این عامل می تواند بیانگر علائم و اختلالات باشد.

عموماً لپ تاپ ها برای بیان مشکل خود با چشمک زدن یا نمایش ERORR روی صفحه نمایش آغاز می کنند. در اغلب موارد نادیده گیری این آلارم ها می تواند مسائل بزرگی را برای شما فراهم کند، پس اگر با پدیده چشمک زدن چراغ پاور لپ تاپ روبروه شدید در پی علت بگردید.

در بیشتر اوقات چشمک زدن لپ تاپ می تواند به علت انتها شارژ باتری سیستم باشد؛ اما در بعضی موارد چشمک زدن می تواند خبر از یک مشکل مادربردی دهد.

در چنین شرایطی بهترین راه مراجعه به دفترچه راهنمای لپ تاپ ایسر است؛ چراکه هر رنگ چشمک می تواند علت مختلفی در لپ تاپ داشته باشد.

بیشتر بخوانید: هنگام خیس شدن کیبورد لپ تاپ چه اقداماتی باید انجام بدهیم؟

اغلب زمانی که شارژر به لپ تاپ متصل می شود چراغ پاور لپ تاپ آغاز به چشمک زدن بی وقفه می نماید، در چنین شرایطی باید کابل لپ تاپ را آنالیز کرد. بعلاوه آنالیز باطری نیز می تواند در این فرآیند مؤثر باشد. اگر اختلالی در کابل و باتری وجود نداشت باید اقدام به بروزرسانی درایوها کرد.

برای به روزرسانی درایوها باید تمام درایوهای لپ تاپ را حذف و سیستم را ری استارت کرد. با این عمل سیستم به صورت اتوماتیک و پیش فرض درایوها را نصب می نماید؛ که ممکن است این مرحله کمی زمان بر و تخصصی باشد.

از این رو توصیه می شود در هنگام چشمک زدن چراغ پاور در وهله اول اولویت را روی چک کردن کابل شارژر و پاکسازی باتری لپ تاپ بگذارید؛ چراکه در اغلب موارد معمولاً علت چشمک زدن چراغ پاور لپ تاپ ایسر به مبحث شارژ لپ تاپ مرتبط است.

بعلاوه در صورتی که ایراد از کابل شارژر لپ تاپ بود حتماً به جای خرید کابل های فیک که موجب آسیب به سیستم می شوند کابلی اورجینال و سالم مختص لپ تاپ ایسر خریداری نمایید.

3. سفید شدن صفحه لپ تاپ ایسر

تغییر رنگ ناگهانی صفحه مانیتور یکی دیگر از مسائل لپ تاپ ایسر است. سفید شدن ناگهانی صفحه لپ تاپ یکی از اختلالاتی است که در لپ تاپ های ایسر مرتبط باکارت گرافیک یا کابل LVDS نامرغوب است.

در چنین مواقعی شناسایی علت اختلال و تعویض کابل LVDS می تواند چاره راه باشد؛ اما بهترین راه همواره صحبت با تعمیرکار حرفه ای در حوزه مسائل لپ تاپ ایسر است.

4. آبی شدن صفحه ناگهانی صفحه لپ تاپ ایسر

آبی شدن ناگهانی صفحه معمولاً همزمان با ریستارت لپ تاپ ایسر است. این عامل می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها می تواند مشکل سخت افزاری لپ تاپ باشد.

بعلاوه سنگین بودن یا حجم بالای بعضی از برنامه های نصب شده نیز می تواند موجب آبی شدن صفحه لپ تاپ شود.

البته این تنها یک علت برای آبی شدن ناگهانی صفحه است. بهتر است در چنین مواردی دستگاه را برای 5 دقیقه خاموش نموده و منبع تغذیه و باتری آن را وارسی کرد. بعلاوه ریست کردن باتری لپ تاپ نیز می تواند به حل شدن این مشکل یاری کند.

5. سیاه شدن ناگهانی صفحه لپ تاپ ایسر

سیاه شدن صفحه نمایشگر یکی دیگر از مسائل لپ تاپ ایسر است؛ که تعداد کمی از افراد با آن روبرو می شوند. سیاه شدن صفحه در اغلب موارد می تواند به علت جولان دادن ویروس در سیستم لپ تاپ باشد.

در چنین مواقعی می توان با فشردن کلیدهای Fn و F6 این اختلال را شناسایی کرد. همان طور که می دانید ویروس ها آثار مخربی را از خود به جای می گذارند. در چنین شرایطی نصب یک آنتی ویروس قوی قبل از آغاز تمام این اتفاقات می تواند بسیار یاری کننده باشد.

6. داغ شدن لپ تاپ Acer

گاهی داغ شدن لپ تاپ یکی دیگر از چالش ها و دغدغه های هواداران برند ایسر یا هر برند دیگر است. گرم شدن بیش ازحد لپ تاپ می تواند ناشی ازکارافتادگی فن ها یا گرفتگی پردازنده فن باشد.

در چنین مواقعی بهترین لپ تاپ را خاموش نموده و مجدداً روشن کنید. اگر همزمان با روشن کردن لپ تاپ ها فن ها آغاز به کار کرد، دقایقی دیگر لپ تاپ شما به دمای اولیه بازمی شود؛ اما اگر صدای فن ها نشنیدید سیستم را خاموش نموده و آن را برگردانید.

با یک نگاه اجمالی متوجه خواهیم شد که وجود گردوغبار در اطراف فن ها می تواند موجب کارافتادگی آن ها باشد. طبیعی است که در چنین مواقعی باید اقدام به پاکسازی فن ها کرد. پس از پاکسازی فن ها و جایگذاری آن سیستم را روشن کنید. اگر باز هم صدای فن ها را نشنیدید متأسفانه باید بگوییم که باید فن های لپ تاپ خود را تعویض کنید.

محاسبه رایگان هزینه تعمیر لپ تاپ و کامپیوتر!

نکته مهمی که در مورد داغ شدن بیش ازحد لپ تاپ شاید به چشم نمی آید و ما معمولاً فراموش می کنیم و ممکن است در درازمدت موجب آسیب زدن به سیستم شود، این است که معمولاً لپ تاپ را روی فرش، موکت، بالشت، تخت و غیره می گذاریم.

در صورتی که چنین کاری موجب داغ شدن لپ تاپ می شود؛ چراکه در چنین جایگاه هایی فن ها به خوبی کار نمی کنند. بهتر است لپ تاپ را روی سطوح سخت نظیر میز کار، میزتحریر، سطوح مخصوص لپ تاپ و غیره بگذارید تا فن های لپ تاپ به خوبی کار کنند.

7. مشکل کندی سرعت لپ تاپ ایسر

یکی دیگر از مسائل لپ تاپ ایسر که باعث اختلال در روند کاری افراد شده می شود، کندی بیش ازحد سیستم های این دسته رایانه هاست.

کندی بیش از حد در بعضی مواقع حتی سبب ریستارت لپ تاپ ایسر خواهد شد؛ که این اختلال می تواند مأیوس کننده باشد. کندی سرعت لپ تاپ می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که مهم ترین و اساسی ترین آن اختلال و مشکل RAM است.

برای آنالیز این موضوع کافی ست به Task Manager رفته و تب Performance را انتخاب کنید. این بخش اندازه حافظه لپ تاپ را نشان می دهد اگر حافظه لپ تاپ پر است توصیه می شود که اسناد، اطلاعات، تصاویر، فیلم های کم استفاده خود را به هارد اکسترنال انتقال دهید؛ چراکه پر شدن فضای لپ تاپ می تواند موجب کند شدن کامپیوتر شوند.

8. بی صدایی در لپ تاپ ایسر

بی صدایی لپ تاپ از دیگر مسائل لپ تاپ ایسر است که افراد در هنگام تماشا فیلم یا بازی ممکن است با آن روبرو شوند . در حالی که ممکن است در آن موقع هیچ هدست یا هندزفری به لپ تاپ متصل نباشد، ولی باز هم هیچ صدایی به گوش نرسد.

در چنین مواقعی چند علت مختلف برای بی صدایی لپ تاپ وجود دارد.

گاهی با بروزرسانی کارت درایور صدا می توان موجب حل شدن این چالش شد. برای بروزرسانی کارت صدا مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

  • کلید لوگوی ویندوز + کلید R را باهم فشار دهید تا کادر Run باز شود.
  • عبارت msc را تایپ کنید. سپس روی دکمه OK کلیک کنید تا Device Manager باز شود.
  • کنترلرهای صدا، ویدیو و بازی را باز کنید. سپس روی نام کارت صدای خود راست کلیک نموده و Uninstall device را کلیک کنید.
  • تیک Delete the driver software for this device را بزنید. سپس برای تائید بر روی Uninstall کلیک کنید.
  • رایانه خود را مجدداً راه اندازی کنید تا تغییر اعمال شود.
  • ویندوز به طور اتوماتیک درایور صدا را برای شما نصب می نماید.

گاه بروزرسانی کارت صدا نیز نمی تواند این چالش را حل نماید. در چنین مواقعی راه دیگری وجود دارد؛ به این صورت که با بروزرسانی درایورها می توان اقدام به حل مشکل سخت افزاری در حوزه اختلالات لپ تاپ ایسر کرد. این کار را می توان به صورت اتوماتیک یا دستی انجام داد.

برای نصب درایور به صورت دستی کافی است به وب سایت ایسر رفته و کلیه درایورها را مناسب با نسخه ویندوز خود به صورت دستی نصب کنید. پیشنهاد خبرنگاران به افرادی که حوصله و مهارت کامپیوتر ندارند، این است که از بروزرسانی اتوماتیک برای نصب درایور استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: 4 علت زود خالی کردن باتری لپ تاپ

در این روش با نصب Driver Easy و فشردن دکمه Scan Now با اسکن سیستم اختلال درایورها شناسایی خواهند شد و سپس به صورت صحیح با نسخه ویندوز نصب خواهد شد. فشردن دکمه Update All می تواند روند کار را آسان تر کند.

پس نصب درایورها به احتمال زیاد مشکل بی صدایی لپ تاپ شما حل خواهد شد. از این رو بهتر است، اقدام به ریستارت لپ تاپ ایسر کنید. پس راه اندازی مجدد اقدام به آنالیز سیستم از لحاظ صدا کنید.

در بعضی موارد نیز غیبرطرفال شدن بلندگوها علتی بر نبود صدا در لپ تاپ ها است، در چنین مواردی انجام مراحل ذیل می تواند یاری کننده باشد. پس اگر موارد فوق چاره ساز راه نبود مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

  • در پنجره Playback روی قسمت خالی کلیک راست نموده و Show Disabled Devices را کلیک کنید.
  • وقتی دستگاه شما نمایش داده شد، روی آن کلیک راست نموده و Enable را انتخاب کنید.
  • سپس دستگاه را مجدداً راه اندازی نموده و از لحاظ پخش صدا آنالیز کنید.

9. عدم پردازش در لپ تاپ ایسر

یکی دیگر از دلایل بوت نشدن لپ تاپ ایسر، نمایش خطوط و تغییر رنگ در صفحه نمایش می تواند به علت مسائل گرافیکی در سیستم عامل باشد. گاها شخص با عدم پردازش برنامه گمان می نماید؛ که حتماً صفحه نمایش دچار اختلال سخت افزاری شده است.

در صورتی که در 80 درصد مواقع علت عدم پردازش صفحه نمایش اختلالات گرافیکی است. گاهی علت این اختلال می تواند گرم شدن بیش ازحد GPU ها باشد.

در بعضی موارد نیز صفحه سیاه با خطوط رنگی و عدم پردازش صفحه نمایش می تواند ناشی از عیب کابل ویدئو باشد. در چنین مواقعی معمولاً صفحه نمایش می لرزد و در آن خطوطی مشاهده می شود.

بعلاوه با یک ضربه کوچک صفحه سالم می شود، اما هرگونه ضربه زدن به لپ تاپ عملی مخرب و زیان بار است، بهتر است در چنین شرایطی به جای ضربه زدن به لپ تاپ کابل ویدئو آن را تعویض کنید.

10. علت هنگ کردن لپ تاپ Acer

هنگ کردن می تواند دلایل مختلفی داشته باشد، اما مهم ترین علت آن در لپ تاپ ها ویروس ها هستند. گاه وجود یک ویروس می تواند موجب هنگ کردن های مداوم لپ تاپ شود.

این اختلال می تواند با نصب یک آنتی ویروس قوی حل شود؛ اما همواره علت هنگ کردن ویروس نیست، بلکه گاهی علت هنگ کردن لپ تاپ می تواند نصب نرم افزارهای سنگین، اختلالات سخت افزاری و پر شدن RAM لپ تاپ باشد.

11. روشن نشدن مانیتور لپ تاپ ایسر

از جمله دلایل اصلی روشن نشدن مانیتور در برند ایسر می توان به اختلال در بوت فلش لپ تاپ ایسر، مشکل سخت افزاری و یا اختلال در منبع تغذیه اشاره نمود.

برای حل این موضوع در وهله اول 15 ثانیه دکمه پاور لپ تاپ را نگه دارید تا سیستم خاموش شود، سپس دکمه پاور را رها نموده و سیستم را مجدداً روشن کنید. اگر مجدداً مانیتور روشن نشدن لپ تاپ را از نظر باتری و سخت افزار آنالیز کنید.

تعمیرات لپ تاپ و کامپیوتر با تیم خبرنگاران

13. بالا نیامدن ویندوز 10 در لپ تاپ ایسر

از دیگر مسائل لپ تاپ ایسر اختلال یا عدم نصب ویندوز 10 است که این مشکل می تواند دلایل مختلفی داشته باشد؛ اما جمله مهم ترین علت فلش بوت شدن لپ تاپ ایسر یا بالا نیامدن ویندوز می توان به ویروسی بودن برنامه ها اشاره نمود.

از این رو پیشنهاد می کنیم، برنامه های مختص کامپیوتر را نسخه اصلی و از سایت های مطمئن بخرید. بعلاوه با تمام تفاسیر فوق گاهی بالا نیامدن ویندوز 10 می تواند به علت اختلالات سخت افزاری نیز باشد.

14. نحوه بوت شدن لپ تاپ Acer

دلایل زیادی می تواند سبب بوت نشدن لپ تاپ ایسر شود. در چنین شرایطی برای روشن یا اصطلاحاً همان بوت شدن باید موارد زیادی را موردآنالیز قرارداد که در وهله اول آنالیز اتصال کابل برق است. گاهی ممکن است کابل منبع تغذیه لپ تاپ ایراد یا اختلالی داشته باشد.

همواره به یاد داشته باشید جهت تسریع در روند بوت فلش در لپ تاپ ایسر تمام لوازم جانبی اعم از دستگاه USB، سی دی، فلش، رم و غیره را از دستگاه جدا کنید. بعلاوه ریست باتری و تمیز کردن فن های لپ تاپ نیز از دیگر راه های تسریع در روند راه اندازی لپ تاپ است.

برای بوت شدن لپ تاپ ایسر باید پس از جایگذاری DVD ویندوز 10 وارد فضای بایوس شد. در این محیط باید در پی گزینه Boot گشت. پس از یافتن گزینه Boot عبارت First boot device یافت. با فشردن این گزینه اولین درایور نصب شده در سیستم شما هارد دیسک یا درایو نوری است.

تسلط در فرآیند بوت شدن در لپ تاپ ایسر سبب می شود تا فرایند نصب ویندوز 10 آسان تر شود و نحوه ورود به منوی بوت در مدل های مختلف لپ تاپ ایسر فرق دارد اما رایج ترین کلید F12 است که باید برای دسترسی به منوی بوت آن را فشرد.

15. علت خاموشی شدن ناگهانی پس از روشن شدن لپ تاپ ایسر

علت خاموشی ناگهانی لپ تاپ ایسر در بیشتر مواقع می تواند به علت تخلیه ناگهانی باتری یا عدم اطلاع صحیح از سطح شارژ باتری به وسیله ویندوز باشد.

در چنین مواقعی بهتر است لپ تاپ را به برق وصل نموده و پس از شارژ کامل آن را از برق جدا کنید. اجازه دهید تا باتری در حالت روشن کاملاً تخلیه شود. این عمل را چندین بار انجام دهید و زمان خاموش شدن لپ تاپ را محاسبه و یادداشت کنید.

اگر لپ تاپ خیلی زود خاموش می شود اختلال باتری می تواند یکی از دلایل آن باشد؛ اما اگر لپ تاپ پس از 2 ساعت به صورت ناگهانی خاموش شد، علت آن می تواند ضعف یا عدم نمایش صحیح سطح شارژ باشد.

توجه کنید که بازی ها و وب گردی های مداوم نیز می تواند نقش بزرگی در تخلیه باتری و خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ داشته باشد.

بیشتر بخوانید: معرفی و آنالیز بهترین لپ تاپ های زیر 1000 دلار

حرف آخر

برند ایسر یکی از معروف ترین برندهای تایوانی متمرکز بر روی کامپیوتر، گوشی، مانیتور و غیره است. این برند در کنار مزایایی نظیر تنوع محصول، کیفیت و قیمت مناسب دارای معایبی نیز است.

به همین علت در این مقاله به آنالیز رایج ترین مسائل لپ تاپ ایسر پرداختیم. از قلم نیاندازید که شما برای تعمیر لپ تاپ در محل موردنظر خود، می توانید از تیم متخصصین خبرنگاران یاری بگیرید. کافی ست سفارش خود را در وب سایت خبرنگاران ثبت کنید یا با شماره 1471 تماس بگیرید.

منبع: آچاره
انتشار: 10 آبان 1401 بروزرسانی: 10 آبان 1401 گردآورنده: slimfa.ir شناسه مطلب: 2228

به "مسائل لپ تاپ ایسر [آنالیز 15 مشکل!]" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مسائل لپ تاپ ایسر [آنالیز 15 مشکل!]"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید