طراحی 3 سخت افزار بومی برای توانمندسازی صنایع در ارائه آموزش مجازی
به گزارش اسلیم فا، با کوشش شرکت های دانش بنیان، آموزش دیجیتال در کشور توسعه یافت. شرکت های تولیدکننده سخت افزارهایی که به کمک نظام آموزشی آمد.
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرنگاران به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، 3 سخت افزار مجموعه آموزشی FMS، مجموعه آموزشی پژوهشی آزمایشگاه آنتن و ست آموزشی جستجوگر انرژی خورشیدی به دست فناوران ایرانی طراحی شده است تا در بستر آموزش دیجیتال به کاربران در توسعه محصولات و کسب وکار خود یاری کند.
مجموعه آموزشی FMS
مجموعه آموزشی سیستم های فراوری انعطاف پذیر، با هدف آموزش تکنولوژی FMS، تجهیزات پنوماتیکی، کنترلی، ربات های صنعتی (پالتایزر و کارتزین) و انواع CNC، در انواع فرایندهای صنعتی نظیر صنایع خودروسازی، صنایع غذایی، سیمان و غیره کاربرد زیادی دارند طراحی و ساخته شده است.
مجموعه آموزشی پژوهشی آزمایشگاه آنتن
مجموعه آزمایشگاهی آنتن، در حوزه آموزشی، برای تجهیز آزمایشگاه آنتن و مایکروویو دانشگاه ها و در حوزه پژوهشی، برای میزان گیری متغیرهای تست عملی و ارزیابی آنتن ها و مولدهای سیگنال مایکروویو مورد طراحی در پروژه های دانشگاهی و صنعتی، کاربرد دارد.
بعلاوه به عنوان یک مشخصه متمایزکننده، در این مجموعه کوشش شده است اصول طراحی آنتن با استفاده از نرم افزارهای تخصصی این حوزه آموزش داده گردد.
ست آموزشی جستجوگر انرژی خورشیدی
ست آموزشی جست و جوگر خورشید یک محوره یک نوع شبیه ساز برای نیروگاه های خورشیدی با قابلیت جست و جوی خورشید در یک محور است که قابلیت آموزش و کار با یک سیستم Sun Tracking واقعی را در اختیار کاربر می گذارد.
همه این محصولات به وسیله شرکت های دانش بنیان به فراوری رسیده اند و روانه بازار شده اند. این سخت افزارها در زمینه توسعه آموزش دیجیتال طراحی شده اند و بازار آنها با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری رونق گرفته است.
منبع: خبرگزاری فارس