طرز تهیه سمبوسه هندی

به گزارش اسلیم فا، سمبوسه یکی از غذاهای محبوب در جنوب کشورمان است که البته اصلیت کاملا ایرانی ندارد و در کشورهای دیگر هم به شیوه های متفاوتی تهیه می گردد و انواع مختلفی دارد.

طرز تهیه سمبوسه هندی

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور بمبئی ما را تجربه کنید.

به گزارش اسلیم فا به نقل ازکتاب کاله

روغن یک قاشق غذاخوری

پیاز (ریز خرد شده) یک عدد

سیر (خرد شده) دو حبه

سیب زمینی عظیم یک عدد

هویج 100 گرم

نخود فرنگی منجمد 100 گرم

پودر کاری دو قاشق چای خوری

عصاره سبزیجات 100 میلی لیتر

مواد لازم برای تهیه خمیر سمبوسه

آرد ساده 225 گرم

نمک دریایی دو قاشق چای خوری

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه سمبوسه هندی

مرحله اول

برای تهیه مواد داخل این سمبوسه باید سیر و پیاز را بعد از این که پوست کندید، بشویید و به صورت ریز خرد کنید. سپس مقداری روغن داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ گردد. پیاز و سیر را داخل تابه بریزید. ادویه کاری را هم اضافه کنید و حدود 10 دقیقه مواد را تفت دهید تا پیاز و سیر نرم شوند. در این فاصله سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و بعد از اینکه شستید به صورت نگینی خرد کنید. سیب زمینی و هویج خرد شده را همراه نخود فرنگی به مواد داخل تابه اضافه کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید. حدود 100 میلی لیتر آب به مواد اضافه کنید و عصاره سبزیجات را داخل آب حل کنید. اجازه دهید تا آب به جوش آمده و مواد حدود سی دقیقه روی حرارت بمانند و بپزند.

مرحله دوم

برای تهیه خمیر سمبوسه اما باید اول آرد و نمک را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید. وسط مخلوط آرد و نمک را باز کنید و به حالت گودال در بیاورید تا بتوانید مواد را داخل آن بریزید. روغن و 100 میلی لیتر آب اضافه کنید و آغاز به مخلوط کردن مواد کنید تا یک خمیر سفت ایجاد گردد. روی سطح کارتان را آرد پاشی نموده و به مدت 5 تا 10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا یکدست گردد. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خمیر به عمل آید.

مرحله سوم

خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قطعه را به شکل گلوله در بیاورید. به یاری دست یا وردنه خمیر را مثل یک دایره به قطر 15 سانتی متر دربیاورید. سپس دایره را با چاقو نصف کنید.

مرحله چهارم

لبه خمیر را به یاری قلموی آشپزی مقداری خیس کنید. یک قاشق غذاخوری از مواد را وسط خمیر بریزید و دو لبه خمیر را روی مواد برگردانید. به یاری دست لبه های خمیر را روی هم فشار دهید تا قسمت بالای خمیر بسته گردد. خمیرهای به جامانده را به همین شکل از مواد پر کنید.

مرحله پنجم

روغن را داخل یک قابلمه یا تابه عمیق بریزید. حرارت را روشن کنید تا روغن به دمای 180 درجه سانتی گراد برسد. سمبوسه ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه داخل روغن سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند. سپس آن ها را داخل یک ظرف روی دستمال بچینید تا روغن اضافی شان گرفته گردد. روی سمبوسه هندی را می توانید با سبزیجات معطر مثل نعنا یا جعفری تزئین کنید، نوش جان.

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 5 دی 1399 بروزرسانی: 5 دی 1399 گردآورنده: slimfa.ir شناسه مطلب: 1410

به "طرز تهیه سمبوسه هندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سمبوسه هندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید