ژیمناست تاریخ ساز المپیک جوانان: خانه نشین شدم
به گزارش اسلیم فا، دارنده اولین مدال المپیک تاریخ ژیمناستیک ایران از وزیر ورزش و رئیس کمیته ملی المپیک می خواهد به این رشته بیشتر توجه نمایند و صدای ورزشکاران را بشنوند.
به گزارش خبرنگاران، رضا بهلول زاده دارنده اولین مدال المپیک تاریخ ژیمناستیک ایران است. او هرچند خودش سهمیه المپیک جوانان آرژانتین را کسب نکرد اما توانست در المپیک در وسیله خرک حلقه مدال برنز را بدست آورد. بهلول زاده بعد از بازی های المپیک بویرنس آیرس آرژانتین با آسیب روبرو شد اما هنوز با گذشت بیش از چهار ماه از این رویداد این آسیب معالجه نشده است. این ملی پوش برای درمان آسیبش احتیاج به یک نامه از فدراسیون ژیمناستیک به فدراسیون پزشکی ورزشی دارد تا مراحل درمانش زیر نظر فدراسیون پزشکی ورزشی انجام شود اما گویا فدراسیون برای آماده کردن این نامه امروز و فردا می نماید تا این ملی پوش همچنان خانه نشین باشد.
رضا بهلول زاده در گفت و گو با خبرنگاران، در خصوص درمان آسیبش اظهار کرد: من از آرژانتین با مصدومیت برگشتم اما در این مدت کسی سراغی از من نگرفت. شاید فراموش شده ام. حتی زمانی هم پدرم که برای نامه نگاری درمان به فدراسیون رفت تا نامه آسیب را تأیید و به فدراسیون پزشکی ببرد اما آن را تأیید نکردند. ما حدود 5 الی 4 بار برای این نامه به فدراسیون رفتیم اما هنوز در پاسخ به آن نامه ای زده نشده است.
وی ادامه داد: من چند وقت پیش به اردوی تیم ملی دعوت شدم اما به دلیل آسیبی که دارم نتوانستم به اردو بروم. اکنون منتظرم تا فدراسیون نامه مرا تأیید کند و رونوشتی به فدراسیون پزشکی ورزشی بزند تا مراحل درمانم را شروع کنم و بتوانم به اردوهای تیم ملی بازگردم.
دارنده اولین مدال المپیک تاریخ ژیمناستیک ایران به امروز و فردا کردن فدراسیون ژیمناستیک در نامه زدن در موارد مختلف اشاره نمود و گفت: فدراسیون ژیمناستیک حتی مرا از اینکه می توانم عضو صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان باشم آگاه نکرد. این موضوع را از سرپرست کاروان المپیک آرژانتین شنیدیم. بعد از آن قرار بود فدراسیون یک نامه بزند تا من عضو صندوق شوم. اما آن ها نامه را مستقیم به صندوق حمایت نوشتند که کمیته ملی المپیک از آن ایراد گرفت و گفت باید نامه به کمیته ملی المپیک نوشته شود تا ما آن را تأیید و به صندوق رونوشت کنیم. بعد از آن هم هنوز پیروز نشده ایم نامه تصحیح شده را از فدراسیون بگیریم و هی امروز و فردا می نمایند.
بهلول زاده در ادامه گفت: دریافت یک نامه از فدراسیون برای فدراسیون پزشکی ورزشی و یا صندوق حمایت از قهرمانان کاری ندارد اما نمی دانم چرا امروز و فردا می نماید. من از وزیر ورزش و رئیس کمیته ملی المپیک می خواهم که به این ورزش بیشتر توجه نمایند و صدای ما را بشنوند.
پدر رضا بهلول زاده در ادامه صحبت های پسرش گفت: من یک کارگرم و تنها روزی 50 - 60 هزارتومانی حقوق می گیرم. آن ها هی امروز و فردا می نمایند ولی من نمی توانم هر روز از کارم بزنم و به فدراسیون بروم. دبیر و رئیس فدراسیون هم که کلاً با من صحبتی نمی نمایند و فکر می کنم که قهر هستند. من از منشی رئیس خواهش کردم تا نامه را از من بگیرد و هر وقتی که رئیس و دبیر وقت داشتند نامه را اصلاح نمایند و با من تماس بگیرند که به فدراسیون بروم. اما در پاسخ گفتند که نمی شود و نامه در فدراسیون گم خواهد شد.
وی ادامه داد: فدراسیون هی ما را امروز و فردا می نماید و سر می دواند. آن ها گویی نمی خواهند که نامه ای برای فدراسیون پزشکی ورزشی و صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان بدهند! پسرم تنها یک حقوق 100 هزار تومانی از هیأت ورزشی تهران می گیرد. من ماهانه حدود 1.5 میلیون تومان برای فرزندم هزینه مکمل و تمرین می کنم ولی فدراسیون بچه مرا فراموش نموده تا او با آسیب خانه نشین شود. بعد از توجه کمیته ملی المپیک به ساسان پرکان من به رئیس کمیته ملی المپیک و هم به داورزنی نامه زدم که آب در چشمه و ما تشنه لبان می گردیم. ما در 17 کیلومتری تهرانیم اما کمیته ملی المپیک در چابهار به دنبال استعداد می شود! هنوز هم منتظر پاسخ این دو بزرگوار هستم.
او با گلایه از رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: بعد از کسب مدال برنز المپیک در یک برنامه تلویزیونی رضا مدالش را به رهبری تقدیم کردند، اما از فدراسیون هیچ اقدامی صورت نگرفت. ما هم در نهایت به وسیله استاندار تهران مدال را به رهبری فرستادیم و پیگیر آن هم هستیم. از بیت رهبری هم با ما تماس دریافتد و رضا در لیست دعوت شده ها واقع شده است. اما رضا دوست داشت با دستان خودش مدال را به رهبری تقدیم کند که با وجودی که وظیفه فدراسیون بود اما آن ها کاری نکردند تا ما خود برای ارسال آن به بیت رهبری اقدام کنیم.
پدر رضا بهلول زاده گفت: این ها تصویر تمامی مدل هایی است که رضا از سال 2007 گرفته است. او در یک سال تنها 10 مدال بین المللی گرفته است. در مسابقات المپیک جوانان و قهرمانی آسیا در خرک حلقه برنز گرفت و 8 مدال رنگانگ نیز در مسابقات اسلوونی و هنگ کنگ دریافت کرد. رضا از کلاس اول ابتدایی در همه مسابقات قهرمان می شد تا به مدال المپیک رسید. رئیس فدراسیون همواره گفته در مدتی که آمده 54 مدال کسب شده، 10 مدالش برای رضا است. اما تنها پاداشی که در قبال آن به پسرم دادند یک هزینه 100 دلاری و دو پاداش که مجموع آن شده دو میلیون پانصد هزار تومان. یک میلیون برای قهرمانی جوانان آسیا و 1.5 میلیون تومان برای مدال المپیک.
او در انتها گفت: وسیله تخصصی که پسرم با آن تمرین می نماید و با آن به مدال المپیک رسیده خیلی قدیمی و خراب است. حرف های زیادی دارم و پاسخ آن را هم از فدراسیون می خواهم. دوست دارم در یک برنامه رودررو با مسئولان فدراسیون صحبت کنم تا پاسخ سوال های مرا بدهند. دوست دارم همه بدانند حق خوری تنها در ورزش فوتبال که میلیاردی آورده دارد نیست در ژیمناستیک که یک ورزش بدون درآمد است هم حق خوری زیاد است.
منبع: خبرگزاری ایسنا