7 غذای لذیذ که در سفر به فیلیپین باید امتحان کرد

به گزارش اسلیم فا، افراد خوش خوراک، فرصت خواندن این مطلب را از دست ندهید! برای بسیاری از ما چشیدن یک غذای جدید و امتحان کردن طعم های مختلف در سفر یک تفریح است. از این رو در این مطلب می خواهیم به سراغ لذیذترین غذاهای فیلیپین رفته و ببینیم در این کشور خوش آب و رنگ آسیایی چه عطر و طعمی در انتظار گردشگران است؟

7 غذای لذیذ که در سفر به فیلیپین باید امتحان کرد

برای دیدن زیباترین کشور جنوبی شرقی آسیا با تور فیلیپین همراه باشید.

غذاهای فیلیپینی تاثیر گرفته از غذاهای چینی، مالزیایی و اسپانیایی هستند که با متدهای روز ترکیب شده و طعمی بی نظیر را به وجود آورده اند. موقعیت مکانی فیلیپین باعث شده تا مواد غذایی تازه همواره دردسترس بوده و شکم گردی به یکی از جاذبه های تبدیل گردد. در سفر به این کشور فرصت تست لذیذترین غذاهای فیلیپین را از دست ندهید.

لذیذترین غذاهای فیلیپین

.

1- اودوبو Adobo

اودوبو از آندسته غذاهای فیلیپین است که طعم آن را باید در سفر به این کشور امتحان کنید. اودوبو ریشه در غذاهای مکزیکی دارد که فیلیپینی ها آن را به روش خود درست می نمایند. مواد اصلی این غذا گوشت بره یا مرغ است. برای تهیه اودوبو نوع گوشت را به سلیقه مشتری انتخاب نموده، بعد آن را آب پز نموده و سپس ادویه های مورد احتیاج شامل فلفل و برگ بو خشک شده را به گوشت اضافه می نمایند. در نهایت گوشت آب پز شده را با ترکیبی از سس سویا و سرکه سوخاری نموده و پس از تزیین برای سرو آماده می نمایند.

2- سیناگانگ Sinagang

سیناگانگ نوعی سوپ است که با عطر و طعم منحصربه فردی که دارد در میان بهترین غذاهای فیلیپین قرار می گیرد. این سوپ ترکیبی از طعم های جذاب ترش و تند دارد و تمبرهندی ماده اصلی است که در پخت آن استفاده می گردد. برای تهیه این سوپ از انواع گوشت ازجمله مرغ، بره، خوک، ماهی یا میگو استفاده شده و سپس سبزیجات مختلف را برای خوش طعم تر کردن غذا به آن اضافه می نمایند. سینانگ با توجه به گوشتی که در آن استفاده می گردد به اسم های مختلف مانند Sinagangbabov (سوپ سینانگ خوک)، Sinaganghipon (سوپ سینانگ میگو) یا Sinagang isds (سوپ سینانگ ماهی) شناخته می گردد.

3- رول فیلیپینی Lumpia

غذایی که قرن ها پیش از کشورچین و توسط مهاجران آمده، رنگ و بویی محلی به خود گرفته و به یکی از پرهوادارترین غذاهای فیلیپین تبدیل شده است. رول فیلیپینی یا لومپیا نوعی اسنک است که از ترکیب سبزیجات تازه و گوشت تهیه می گردد. این رول لذیذ با ادویه های مخصوص طعم دار شده، در نان بسیار نازک پیچیده شده و در روغن آنقدر سرخ می گردد تا حالت ترد و برشته به خود بگیرد. رول فیلیپینی به عنوان پیش غذا پایه ثابت میهمانی های رسمی در فیلیپین است. همچنین می توانید این پیش غذای لذیذ را در بیشتر رستوران ها سفارش داده و سرو کنید.

4- گیسادو Pancit Guisado

پنیست گیسادو همان نودل است که جز محبوب ترین غذاها در میان مردم فیلیپین شناخته می گردد. سبزیجات خردشده، گوشت، آب گوشت، سس ماهی و سس سویا موادی هستند که در پنیست گیسادو استفاده شده و طعمی بی نظیر به آن می دهند. این نودل هیجان انگیز را همراه با عصاره پرتغال یا لیمو سرو می نمایند. جالب است بدانید که پنیست گیسادو به علت داشتن رشته های نودل نمادی برای زندگی طولانی است و همواره در جشن تولدهای فیلیپینی همراه با غذاهای دیگر بر سر میز گذاشته می گردد. از این رو بهتر است تست این غذای جالب و سنتی را در سفر به فیلیپین از دست ندهید.

5- بولالو Bulalo

یک سوپ لذیذ دیگر که در فیلیپین بسیار محبوب بوده و مورد توجه گردشگران این کشور قرار گرفته است. بولالو با مغز استخوان گاو و گوشت سردست تهیه می گردد از این رو علاوه بر طعمی عالی بسیار مقوی و پرخاصیت می باشد.

برای تهیه بولالو گوشت را به همراه مغز استخوان با آب، فلفل، پیاز، ادویه های محلی و سس ماهی پخته و در آخر هم مقداری سبزیجات به آن اضافه می نمایند. این سوپ لذیذ غذای محلی استان باتانگا در فیلیپین است و شما می توانید آن را به عنوان پیش غذا در رستوران سفارش داده و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

6- امپانادا Empanadas

امپانادا غذایی عالی است که از دوران استعمار فیلیپین توسط اسپانیایی ها و از فرهنگ اسپانیا به این کشور وارد شده است. این غذا ظاهری بسیار اشتهاآور و طعمی فوق العاده دارد. امپاناداها تکه های کوچکی هستند که از خمیر گندم، ذرت یا آرد برنج درست می شوند. برای تهیه این غذا موادی مانند سبزیجات، تخم مرغ و سوسیس تند شده را در میان خمیر پیچیده و سرخ می نمایند. تکه های امپادا را معمولا به عنوان پیش غذا و با یک سس مخصوص سفید رنگ سرو می نمایند. این غذا با داشتن اندازه های مناسب علاوه بر رستوران ها به عنوان یک غذاهای خیابانی لذیذ هم هواداران بسیاری دارد.

7- پاتای سوخاری Crispy Pata

سوخاری از جنس مرغ که طعمی متفاوت با تمامی مرغ سوخاری هایی که خورده اید دارد. این سوخاری با ران مرغ سرخ شده و به روش خاص فیلیپپینی ها تهیه می گردد. پس از سرخ کردن مرغ، ادویه های محلی به گوشت زده، سپس آن را در مواد مخصوص خوابانده و طعم دار می نمایند. در نهایت نیز گوشت را مجددا تا حدی سرخ می نمایند که کاملا ترد گردد. پاتای سوخاری همواره همراه با سس سویا، سرکه، سیر و فلفل سرو می گردد. اگر هوادار غذاهای فست فودی هستید پاتای سوخاری را در بین منو انتخابی خود قرار دهید و مطمئن باشید که از انتخاب آن پشیمان نخواهید شد.

منبع: ستاره ونک
انتشار: 18 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: slimfa.ir شناسه مطلب: 1185

به "7 غذای لذیذ که در سفر به فیلیپین باید امتحان کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 غذای لذیذ که در سفر به فیلیپین باید امتحان کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید