طرز تهیه آش قلیه گیلانی

به گزارش اسلیم فا، وقتی هوا خنک می شود، یکی از بزرگ ترین لذت ها خوردن یک کاسه آش داغ و خوشمزه است. تا به حال طرز تهیه انواع آش ها را به شما آموزش دادیم. با طرز تهیه آش قلیه گیلانی با ما همراه باشید.

طرز تهیه آش قلیه گیلانی

به گزارش خبرنگاران به نقل از کتاب کاله

مواد لازم آش قلیه گیلانی

لوبیا یک پیمانه

نخود یک پیمانه

پیاز متوسط یک عدد

کشمش یک پیمانه

گوشت چرخ کرده 400 گرم

قیسی 100 گرم

چغندر یک عدد

هویج سه عدد

سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز 700 گرم

آرد برنج نصف پیمانه

شکر نصف فنجان

آرد دو قاشق غذاخوری

آبغوره یک لیوان

نعناع داغ پنج قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

طرز تهیه آش قلیه گیلانی

مرحله اول

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. سپس یک قابلمه بزرگ برداشته، داخل آن مقداری آب بریزید و نخود و لوبیاها را بپزید.

مرحله دوم

داخل یک کاسه آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شود. سپس هویج و چغندر را به صورت نگینی خرد کرده و همه مواد را به قابلمه آش اضافه کنید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزند.

مرحله سوم

یک تابه برداشته و مقداری روغن داخل آن بریزید. گوشت را به قلقلی های کوچک تقسیم کنید و با پیاز رنده شده و کمی آرد تفت دهید. قیسی و کشمش هم تفت دهید و به همراه گوشت به آش اضافه کنید.

مرحله چهارم

سبزی ها را پس از پاک کردن و شستن، خرد کنید و به آش اضافه کنید. برای چاشنی کمی شکر و آبغوره و نمک به آش اضافه کنید. صبر کنید تا آش جا بیفتد و مزه ها به خورد هم بروند.

مرحله پنجم

زمان حدودی برای پختن آش حدود یک و نیم تا دو ساعت است.آش را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعناع داغ و مقداری سیر داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 12 بهمن 1399 بروزرسانی: 12 بهمن 1399 گردآورنده: slimfa.ir شناسه مطلب: 1477

به "طرز تهیه آش قلیه گیلانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش قلیه گیلانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید