طرز تهیه 8 نوع شربت سکنجبین با عسل

به گزارش اسلیم فا، خبرنگاران | سرویس آشپزی - شربت سکنجبین که در طب اسلامی از آن به عنوان مادر دارو ها یاد شده، از ترکیب عسل و سرکه به مقداری تعیین تهیه می گردد. در روایات زیادی به مصرف این نوشیدنی سفارش شده و انواع آن در درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد دارد. شربت سکنجبین با عسل انواع گوناگونی دارد که هر یک دارای خواص منحصر به فردی هستند و در درمان نوعی بیماری به کار می فرایند. در ادامه به آموزش تهیه 8 نوع شربت سکنجبین با عسل می پردازیم. با ما همراه باشید…

طرز تهیه 8 نوع شربت سکنجبین با عسل

1. شربت سکنجبین با عسل

شربت سکنجبین با عسل را باید با سرکه انگور طبیعی، عسل طبیعی و آب سالم بدون کلر درست کرد تا از خواص ذکر شده در روایات اسلامی برخوردار باشد.

مواد لازم
سرکه 1 پیمانه
عسل 2 پیمانه
آب 8 پیمانه

دستور تهیه

  1. آب و عسل را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید و کف کند.
  2. کف روی شربت را بگیرید و اجازه دهید شربت آنقدر بجوشد تا غلیظ گردد و حجم آن به 1/2 حجم اولیه برسد.
  3. حالا سرکه را به شربت اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید مخلوط عسل و سرکه با هم بجوشند تا بوی خامی سرکه از بین برود و طعم عسل با طعم سرکه کاملا مخلوط گردد.
  4. وقتی شربت کاملا غلیظ شد و حجم آن به 1/4 حجم اولیه رسید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید خنک گردد.
  5. پس از خنک شدن شربت، آن را در بطری شیشه ای تمیزی بریزید و در محلی خنک نگهداری کنید.
  6. هنگام سرو شربت سکنجبین با عسل، 1/3 لیوان را با شربت غلیظ پر کنید و بقیه لیوان را آب و یخ بریزید.

نکته: هرچه عسل مورد استفاده برای تهیه شربت ناخالص تر باشد، موقع جوشیدن کف بیشتری روی شربت جمع می گردد. شربت باید تا موقعی که کف روی آن جمع می گردد، بجوشد و کف روی آن مرتب برداشته گردد.

2. شربت سکنجبین با عسل با عرق نعنا

شربت سکنجبین با عسل با عرق نعنا، صفرا، سودا و بلغم را از بدن دفع می نماید و باعث ایجاد حس نشاط و شادی می گردد. این نوشیدنی را می توان به جای آب یا دوغ پس از غذا مورد استفاده قرار داد.

مواد لازم
عسل2 پیمانه
عرق نعنا2 پیمانه
سرکه1 پیمانه

دستور تهیه

  1. سرکه و عرق نعنا را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید.
  2. اجازه دهید مخلوط سرکه و عرق نعنا به مدت 10 دقیقه بجوشد، سپس حرارت را خاموش کنید.
  3. پس از اینکه مخلوط سرکه و عرق نعنا ولرم شد، عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکنواخت گردد.
  4. شربت سکنجبین با عسل را در بطری شیشه ای تمیزی ریخته و در محلی خنک نگهداری کنید.
  5. هنگام سرو، 1/3 لیوان را با شربت غلیظ پر کنید و بقیه لیوان را با آب و یخ پر کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت سکنجبین؛ یک نوشیدنی پرخاصیت تابستانی

انواع دیگر شربت سکنجبین با عسل

این شربت ها را باید بر اساس دستور شربت سنکنجبین با عسل با عرق نعنا تهیه کنید با این تفاوت :

1. شربت سکنجبین با عسل با عرق کاسنی: به جای 2 پیمانه عرق نعنا از 2 پیمانه عرق کاسنی استفاده گردد.

2. شربت سکنجبین با عسل با عرق رازیانه: به جای 2 پیمانه عرق نعنا از 2 پیمانه عرق رازیانه استفاده گردد.

3. شربت سکنجبین با عسل با آب زرشک: به جای 1 پیمانه سرکه از 1 پیمانه آب زرشک استفاده گردد.

4. شربت سکنجبین با عسل با گلاب: باید به جای 2 پیمانه عرق نعنا از 2 پیمانه گلاب استفاده گردد.

5. شربت سکنجبین با عسل با آب به: باید به جای 2 پیمانه عرق نعنا از 2 پیمانه آب به استفاده گردد.

6. شربت سکنجبین با عسل با روغن زیتون: باید به جای 2 پیمانه عرق نعنا از 4 پیمانه روغن زیتون استفاده گردد.

سخن آخر

شربت سکنجبین با عسل دارویی همه کاره و برای درمان بیمار های بلغمی، باز کردن انسداد عروق، تقویت کبد و معده و نیز برطرف تب های مزمن است. شربت سکنجبین را با شکر نیز می توان تهیه کرد، ولی از آنجا که شکر موجود در بازار دارای افزودنی های شیمیایی است، بهتر است این شربت را با عسل طبیعی درست کنید و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید. شربت سکنجبین با خیار نیز یک ترکیب بسیار خوشمزه است و برای برطرف عطش در تابستان بسیار مفید خواهد بود. شما چه روش های دیگری را برای تهیه شربت سکنجبین می شناسید؟ تجربیات، دیدگاه ها و سوالاتتان را می توانید به وسیله بخش ارسال نظر با مخاطبان خبرنگاران درمیان بگذارید.

منبع: ستاره
انتشار: 9 خرداد 1400 بروزرسانی: 9 خرداد 1400 گردآورنده: slimfa.ir شناسه مطلب: 1703

به "طرز تهیه 8 نوع شربت سکنجبین با عسل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 8 نوع شربت سکنجبین با عسل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید