نرگسی اسفناج یک غذای رژیمی و گیاهی
به گزارش اسلیم فا، نرگسی اسفناج
نرگسی یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است، که اصالت آن به منطقه ها شمالی کشور باز می گردد. نام گذاری نرگسی برای این غذا به خاطر این است که بعد از اینکه غذا آماده شد، شبیه گل نرگس می گردد. البته در برخی از منطقه ها کشور، نرگسی را گل در چمن می نامند. آماده سازی و پخت نرگسی بسیار ساده است و زمان کمی را می گیرد. نرگسی از تخم مرغ و اسفناج تشکیل می گردد و بسیار شبیه املت اسفناج است. اما در نرگسی افزودنی های دیگری مانند پیاز داغ، سیر و … مورد استفاده قرار می گیرد. بعلاوه این غذا علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به علت وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامین هاست و وعده بسیار مناسبی برای بچه ها است.در ادامه همراه خبرنگاران باشید تا با طرز تهیه نرگسی اسفناج بیشتر آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه نرگسی
- اسفناج تازه 500 گرم
- پیاز 2 عدد
- تخم مرغ 4 عدد
- سیر 4 حبه
- روغن مایع به مقدار لازم
- نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید سپس داخل قابلمه ای بریزید. در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند (نیازی به افزودن آب نیست).
در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک گردد. سپس سیرهای رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه باهم تفت دهید.
پس از تفت دادن نمک و فلفل را مقدار کنید و در سرانجام نیز تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها بسته شوند. سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید (بهتر است زرده تخم مرغ عسلی باشد).
منبع: تاپ تراول