طرز تهیه کتلت مرحله به مرحله

به گزارش اسلیم فا، برخی از غذاها هستن که درست کردنشون یکم سخته و ریخت و پاش زیاد داره اما وقتی پخته میشن از عطر و طعمش کل خستگی آدم در میره. یکی از این غذاها به نظر من کتلته. درسته که دنگ و فنگش زیاده ولی فقط کافیه که وقتی داره سرخ میشه بوش توی خونه بپیچه اونوقته که لبخند رضایت روی لب همه اعضای خونه میاد. در این مطلب هم درباره طرز تهیه کتلت و نکته هایی برای طعم و بافت بهتر اون شرح میدیم.

طرز تهیه کتلت مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه کتلت

  • 300 گرم گوشت چرخ نموده
  • 4 عدد سیب زمینی متوسط
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • آرد سوخاری به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه کتلت

ابتدا پیاز رو رنده ریز نموده و آبش رو کاملا میگیریم.

حالا سیب زمینی هایی که از قبل پختیم و حالا سرد شدن رو رنده نموده و به پیاز اضافه میکنیم.

در نهایت گوشت چرخ نموده، تخم مرغ، نمک، فلفل و زرچوبه هم به سیب زمینی و پیاز اضافه میکنیم.

همه مواد رو خیلی خوب و با حوصله ورز میدیم.

در صورتی که احساس کردیم مخلوطمون کمی شله و خوب منسجم نیست به اون حدود 1 قاشق آرد سوخاری یا آرد نخود چی اضافه میکنیم.

حالا یه گلوله از مواد برداشته با دست بهش شکل میدیم، مانند تصویر زیر.

پشت و روی کتلت رو به آرد سوخاری آغشته میکنیم.

حالا داخل یک ماهیتابه روغن میریزیم و وقتی روغن داغ شد کتلت هارو به آرومی داخل روغن گذاشته و با حرارت خیلی ملایم سرخشون میکنیم تا مغز پخت بشن.

بعد از اینکه یک طرف کتلت ها سرخ شد برشون میگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ و طلایی بشه.

حدود نیم ساعت الی 45 دقیقه برای سرخ شدن هر دو طرف کتلت ها با شعله کم زمان لازم داریم و بعد از اون کتلت ها حاضرن … نوش جان

نکاتی درباره طعم و بافت بهتر کتلت

  • سیب زمینی های کتلت رو هم خام و هم پخته میتونید بهره ببرید و به سلیقه خودتون بستگی داره. در صورتی که کتلت رو با سیب زمینی خام درست کنید هنگام سرخ شدن روغن کمتری به خودشون میکشن.
  • حتما آب پیاز رو بعد از رنده شدن بگیرین. در غیر این صورت کتلت هنگام سرخ شدن وا میره.
  • بهتره گوشت کتلت کم چرب باشه تا شکل کتلت هنگام سرخ شدن بهتر حفظ بشه.
  • حتما مایه کتلت رو خیلی خوب و با حوصله ورز بدین تا منسجم بشه و موقع سرخ کردن شکل خودش رو حفظ کنه.
  • در صورت شل بودن مایه کتلت هم میتوان از آرد نخودچی و هم آرد سوخاری استفاده کرد ولی آرد نخود چی باعث میشه کتلت پوک تری داشته باشیم.
  • شعله گاز در هنگام سرخ شدن کتلت باید ملایم باشه تا کتلت ها علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشن.
  • لازم نیست در ماهیتابه در هنگام سرخ شدن کتلت بسته باشه چون ممکنه کتلت حالت خمیری پیدا کنه.
  • حتما کتلت ها رو بعد از سرخ شدن روی دستمال بذارین تا روغن اضافش جذب دستمال شده و زیاد روغنی نباشه.
منبع: مجله الکترونیک دونفره
انتشار: 17 آبان 1399 بروزرسانی: 17 آبان 1399 گردآورنده: slimfa.ir شناسه مطلب: 1307

به "طرز تهیه کتلت مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کتلت مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید