طرز تهیه گواکامول کدوحلوایی

به گزارش اسلیم فا، این اسنک حاوی فلفل تند هالوپینو است. این فلفل ها روغن اسیدی دارند و موجب سوزش دست و چشم می شوند. هنگام خرد کردن مراقب باشید دست خود را به چشم و صورتتان نزنید.

طرز تهیه گواکامول کدوحلوایی
  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 5 دقیقه

مواد لازم

  • 1.5 قاشق چایخوری روغن زیتون
  • یک پیمانه کدوحلوایی نگینی خرد شده
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • دو عدد آووکادو
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • یک عدد فلفل هالوپینو خرد شده
  • ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
  • نصف پیمانه تخم کدو حلوایی
  • ¼ قاشق چایخوری زیره سبز
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید.
  2. در یک تابه بدون دسته پلاستیکی، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. کدوحلوایی ها را اضافه کنید و کمی نمک بزنید. آنها را 5 دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس تابه را در فر بگذارید و 5 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید. آنها را بیرون بگذارید تا خنک شوند.
  3. آووکادو را از وسط دونیم کنید. سپس آنها را خرد کنید و درون کاسه بریزید. پیاز، آب لیموترش، فلفل هالوپینو و کدوحلوایی های برشته شده را اضافه کنید و هم بزنید. با چنگال آنها را کمی له و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 122
  • چربی: 10 گرم
  • کلسترول: 0 گرم
  • کربوهیدرات: 6 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 1 گرم
  • پروتئین: 4 گرم
  • آهن: 1 گرم
  • پتاسیم: 319 میلی گرم
  • کلسیم: 20 میلی گرم
  • سدیم: 250 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: slimfa.ir شناسه مطلب: 2185

به "طرز تهیه گواکامول کدوحلوایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گواکامول کدوحلوایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید