طرز تهیه گواکامول کدوحلوایی
به گزارش اسلیم فا، این اسنک حاوی فلفل تند هالوپینو است. این فلفل ها روغن اسیدی دارند و موجب سوزش دست و چشم می شوند. هنگام خرد کردن مراقب باشید دست خود را به چشم و صورتتان نزنید.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 5 دقیقه
مواد لازم
- 1.5 قاشق چایخوری روغن زیتون
- یک پیمانه کدوحلوایی نگینی خرد شده
- یک قاشق چایخوری نمک
- دو عدد آووکادو
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری آب لیموترش
- یک عدد فلفل هالوپینو خرد شده
- ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
- نصف پیمانه تخم کدو حلوایی
- ¼ قاشق چایخوری زیره سبز
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید.
- در یک تابه بدون دسته پلاستیکی، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. کدوحلوایی ها را اضافه کنید و کمی نمک بزنید. آنها را 5 دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس تابه را در فر بگذارید و 5 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید. آنها را بیرون بگذارید تا خنک شوند.
- آووکادو را از وسط دونیم کنید. سپس آنها را خرد کنید و درون کاسه بریزید. پیاز، آب لیموترش، فلفل هالوپینو و کدوحلوایی های برشته شده را اضافه کنید و هم بزنید. با چنگال آنها را کمی له و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 122
- چربی: 10 گرم
- کلسترول: 0 گرم
- کربوهیدرات: 6 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 1 گرم
- پروتئین: 4 گرم
- آهن: 1 گرم
- پتاسیم: 319 میلی گرم
- کلسیم: 20 میلی گرم
- سدیم: 250 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: slimfa.ir
شناسه مطلب: 2185
به "طرز تهیه گواکامول کدوحلوایی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گواکامول کدوحلوایی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید